Cristina Liliana Urzica

Fondator
E-mail: office@atelierchristine.ro

Experiența pe partea de producție vestimentară, logistică și exporturi de confecții, dobândită de-a lungul carierei, reprezintă sursa viziunii și a strategiei de dezvoltare adoptate pentru HUB-ul ‘Christine Couture’. 

Activitatea profesională s-a desăvârșit odată cu procesul de coordonare a Grupului de lucru pentru meșteșuguri, în vederea păstrării identității poporului român. Acțiunea s-a desfășurat la nivel guvernamental, în cadrul proiectului România Culturală și Creativă.

Pe lângă pregătirea și experiența în domeniu, pasiunea pentru articolele vestimentare de calitate superioară și pentru domeniul vestimentar în general, îmi definește etica de lucru.

Dorința de a împărtăși din experiența și cunostințele mele a stat la baza realizării proiectului Atelier Christine. Dragostea pentru această activitate mă motivează să dezvolt acest proiect mai departe.

Trăsăturile care mă caracterizează pe mine ca persoana, cât și HUB-ul creativ Christine, sunt eleganța, rafinamentul, hărnicia și creativitatea.